Câmpulung Muscel – aprilie 2018

  • Proiect pe fonduri europene, numit prescurtat „Kretzulescu”, de peste 5 milioane euro pierdut.
  • Peste 2 milioane euro, sume din bugetul local al municipiului, pentru câteva lămpi de iluminat la 12.840 lei (18.000 lei cu montaj şi TVA) bucata, câteva bănci şi nişte borduri şi ceva alei în valuri în cele două parcuri centrale (Grădina Publică „Merci” şi Parcul Kretzulescu fost „Olga Bancic”).
  • 3 ani scurşi de când megaproiectul Kretzulescu s-a transformat în megaţeapa luată de câmpulungeni din cauza unui sistem în care fondurile europene şi cele de la bugetul local trebuie să-şi găsească utilitatea în proiecte fantomatice neduse la îndeplinire şi cu lucrări de mântuială.

Totul pentru ca, la ora actuală, Câmpulungul să arate jalnic. Cu străzi pe care au crescut dune printre cratere, cu borduri ştirbite sau cu strungăreaţă, etc., etc.

Revenind la proiectul pierdut – Proiectul a fost pierdut, banii au fost daţi înapoi de la bugetul local, iar realitatea actuală este aceea pe care câmpulungenii o văd zilnic. Cea mai vizibilă fiind Piaţa Primăriei, unde am surprins doar câteva imagini ce nu au nevoie de comentarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.