Piata Primariei Proiect

În data de 6 iunie a.c. a fost eliberată şi autorizaţia de construire privind amenajarea Pieţei Primăriei, lucrări ce vor demara în cel mai scurt timp în condiţiile în care a avut loc şi licitaţia pentru efectuarea lucrărilor. Licitaţie câştigată de asocierea a două firme ce îi aparţin omului de afaceri muscelean Sorinel Răuţoiu – firme SC Grup Concif SRL – SC Ratelen Construct SRL, pentru suma de 5.387.871,2 lei fără TVA. În condiţiile în care primăria a alocat doar suma de 2.800.000 lei pentru respectiva investiţie. Lucru total ilegal ce a dus la ideea semnării unui alt contract de lucrări pe o perioadă de doi ani, anulându-l pe cel anterior cu o durată de execuţie a lucrărilor de numai 6 luni. Asta ca să poată fi prinsă în bugetele anilor viitori şi diferenţa sumei, de la 2.800.000 lei (proiect şi execuţie) până la 5.387.871,2 lei fără TVA numai execuţia plus celelalte, precum proiectul, studii, servicii, etc.

Asta pentru că, suma totală privind amenajarea Pieţei Primăriei Câmpulung pare să crească de la o zi la alta, în condiţiile în care autoritatea publică locală organizează periodic licitaţii pentru achiziţionarea a diverse servicii aferente implementării proiectului.

Ultima licitaţie fiind aceea a achiziţionării de „servicii de asistenţă tehnică pentru amenajarea Pieţei Primăriei”. Contract semnat cu o firmă din Târgovişte pentru suma de 50.000 lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.