Pe site-ul oficial al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti au apărut rezultatele finale ale examenului de admitere 2019.

Peste 2.900 de candidați, băieţi şi fete, s-au bătut pentru cele 770 de locuri scoase la concurs, la cele şase facultăţi din cadrul Academiei (Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie, Pompieri, Drept şi Arhivistică).

Cea mai mare luptă s-a dat pentru un loc la Facultatea de Poliţie – specializarea Ordine şi Siguranţă Publică, unde au existat 234 locuri, dintre care 30 au fost ocupate de argeşeni.

De subliniat fiind că, după probele eliminatorii – examen psihologic, contravizita medicală şi evaluarea probelor sportive constând în traseul aplicativ  unde au fost 9 pe un loc, au rămas 6,5 candidaţi pe un loc.

Argeşeanca Ruxandra – Maria Gondoiu a reuşit să intre la Facultatea de Poliţie – specializarea Ordine şi Siguranţă Publică cu cea mai mare medie de admitere, 9.90. Urmată de o altă argeşeancă, Sorina – Iulia Cicu, cu media 9.80.

Tot două argeşence au reuşit să ia cele mai mari note şi la Facultatea de Drept, din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Raluca – Andreea Enache şi Alexandra – Gabriela Stavre reuşind cu media 9.60.

De asemenea, a fost admis fără a susţine examenul, olimpicul argeşean Petruţ Alexandru Ciornei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.