Marele eşec Kretzulescu, proiectul municipiului Câmpulung estimat iniţial la circa 10 milioane de euro şi dus pe apa sâmbetei cu o cheltuială de la bugetul local de peste 2 milioane euro, este acum în aşteptarea unei minuni.

Parcul Kretzulescu, fost şi cunoscut de unii ca „Olga Bancic”, este investiţia eşuată a megaproiectului – eşec de reabilitare a centrului istoric al municipiului. Rămas în conservare, este acum plin de bălării şi de bolovani, dar şi de mormane de gunoaie. Câmpulungenii fără urmă de bun simţ îşi abandonează gunoiul peste gardul de protecţie al Parcului Kretzulescu, în ciuda faptului că-n zonă zac gol – goluţe mai multe pubele.

Imaginile surprinse în zonă fac mai mult decât o mie de cuvinte şi poate ajung să fie văzute şi de autorităţile locale pentru a se impune ceva măsuri! Poate montarea unei camere de supraveghere în zonă, dar şi reamenajarea parcului, chiar şi fără mari eforturi. Adică, prin curăţarea băncilor de mizeriile ciorilor şi ruperea buruienilor, precum şi înlăturarea bolovanilor depozitaţi la rădăcinile copacilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.