În urma unor zvonuri false, apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că președintele PRO România Câmpulung Marian Rădulescu, candidat la funcţia de primar al municipiului, ar fi fost diagnosticat cu virusul COVID-19, organizaţia politică locală a ţinut să facă unele precizări.

„Aşa cum a precizat şi domnul primar Liviu Ţâroiu, în cadrul unei declaraţii date la un post de televiziune local, este vorba de un membru al partidului nostru care își desfășura activitatea în cadrul Biroului Electoral Municipal! Acesta, de altfel, a fost înlocuit, astăzi, cu doamna Marcu Maria – Simona.”, a declarat Marian Rădulescu din calitatea de preşedinte al Pro România Câmpulung.

Este de subliniat că vineri, după amiază, Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Câmpulung a fost închis pentru câteva ore timp în care s-a făcut ancheta epidemiologică şi procedura de dezinfecţie a spaţiului. Totul în urma confirmării că unul dintre membrii BEC nr. 2 Câmpulung este infectat cu noul coronavirus. Pe moment, la aflarea veştii, unii dintre candidaţii la alegerile locale care nu au apucat să-şi depună actele au devenit agitaţi şi au început să facă speculaţii, ba chiar să împrăştie tot felul de zvonuri nereale cu privire la situaţia creată de COVID-19 la BEC nr. 2 Câmpulung.

Începând din această dimineaţă activitatea Biroului Electoral local a fost reluată normal, iar membrul care a fost diagnosticat cu COVID-19 a fost înlocuit.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.