OMUL GHEORGHE (GIL) PRISTAVU, OM de afaceri, OM politic, un OM care iubea cultura, arta şi sportul, fiu devotat, soţ iubitor, tată model şi bunic mândru, un OM care a ştiut să-şi lase amintirea vie prin ceea ce a realizat,  a decedat sâmbătă în urma unei îndelungate suferinţe.

Gheorghe Pristavu a fost unul dintre puţinii antreprenori musceleni care şi-a clădit imperiul financiar (s-a numărat printre primii cei mai bogaţi oameni din zona Muscel) prin propriile forţe. Ca inginer electronist, în 1990 a deschis un mic atelier de reparat televizoare. Treptat a fost primul OM care şi-a făcut de la zero prima reţea de cablu TV. Tot el a fost cel care deschis prima televiziune locală – MUSCEL TV. Treptat şi-a extins afacerile ajungând să investească şi-n domeniul energiei.

Mai mult de atât, a fost aproape singurul om de afaceri muscelean care s-a implicat activ în viaţa socială. Pentru comunitatea musceleană a mai deschis în Câmpulung un post de radio, o galerie de artă şi un anticariat, o sală de sport şi un club de tenis de masă. În 2020 s-a implicat şi în viaţa politică, fiind unul dintre fondatorii Partidului Oamenilor Liberi Câmpulung.

Muscelul a mai pierdut un OM al cărui nume cu siguranţă o să rămână în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut.

Sincere condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.