„Cred în consecvenţa în politică. Nu sunt de acord cu schimbarea principiilor doar pentru a obţine un post sau o funcţie administrativă. În Administraţia Locală nu trebuie să faci niciodată politică. Politica trebuie făcută numai la nivel de Parlament şi Guvern! Atât! Noi, trebui să facem Administraţie cu respectarea legislaţiei, iar singura politică să fie cea a cetăţeanului în slujba căruia trebuie să fim zi de zi nu numai în campaniile electorale.”, este răspunsul candidatului PRO Romania la funcţia de primar al municipiului Câmpulung, Marian Rădulescu, la întrebarea de ce a ales să devină politician la vârsta de 51 ani şi, după 30 de ani ca antreprenor local, să-şi dorească să ajungă primar.

Câmpulungeanul Marian Rădulescu a pus bazele propriei afaceri încă din anul 1990. După 30 de ani în mediul privat al zonei Muscel, s-a hotărât să înceapă o nouă etapă a vieţii şi să se apuce şi de politică în încercarea de a schimba ceva în bine prin implicare directă. Astfel a avut de ales şi a ales PRO România.

„Cu sinceritate spun că am evitat ani de zile să intru în politică pentru că, practic, nu mă regăseam în niciun partid. Eu, fiind om de afaceri, mi-am zis că cel mai bine este să-mi văd de afacerea mea şi mi-am zis că poate într-o zi, de ce nu, poate voi face pasul în politică, mai ales că prietenii îmi tot sugerau acest lucru. Vreau să vă spun că am fost intrigat de anomalia care este acum în politică: cei care se declară a fi de dreapta sunt angajaţi la stat şi cei de stânga sunt oameni de afaceri. Ori acest lucru nu este normal. Atunci când a apărut partidul PRO România, mi-am zis că aici mă regăsesc şi aşa am ales să intru în politică, deoarece am considerat eu că este un partid nou, cu un preşedinte care are altă viziune, vrea să facă altă politică. Faptul că mă am încredere în conducerea judeţeană, respectiv în domnul Bogdan Ivan, pe care îl cunosc de foarte mult timp,  mi-a dat speranţa unui nou început şi că o să reuşesc să fac o altfel de politică, o politică coerentă, bazată pe realitate şi nu promisiuni în van.

Sunt destul de realist şi ştiu că nu sunt politician de carieră, nu am căutat să ies în evidenţă şi nici nu doresc să fac o campanie agresivă. În primul rând, principalul obiectiv pe care mi l-am propus este obţinerea unui rezultat foarte bun, pentru a le demonstra câmpulungenilor că municipiul se poate dezvolta. Asta, pentru că am 30 de ani de experienţă în zona antreprenorială, iar Câmpulungul are nevoie de un bun manager.

În echipa mea, pot să vă spun că, sunt persoane de calitate, care la fel ca şi mine, sunt noi în politică. Venim cu dorinţa de a aduce un plus în cadrul Consiliului Local al municipiului Câmpulung în ceea ce priveşte implicarea noastră în viaţa comunităţii. Întotdeauna vom adera şi vom susţine proiectele bune pentru câmpulungeni indiferent de culoarea partidului care le va propune.

În campania electorală voi face o politică a bunului simţ, fără atacuri la persoană, pentru că astfel de lucruri nu mă caracterizează. Voi căuta să vin cu idei şi programe finanţabile şi eligibile pentru Câmpulung. Eu sunt de părere că politicienii  nu ar trebui să-şi piardă cei şapte ani de acasă. Am învăţat că în viaţă nu trebuie să ai multe aşteptări, pentru a avea mai puţine dezamăgiri.”, este succinta prezentare a candidatului PRO România pentru Primăria Municipiului Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.