Primarul Câmpulungului trimite la Bucureşti vreo 400 de musceleni, iar el pleacă în Bulgaria!

Sâmbătă, 9 iunie a.c., la mult prea mediatizatul miting „Vrem prosperitate, NU Securitate!”, organizat de PSD în Piaţa Victoriei, vor participa şi 3.000 de argeşeni. Cel puţin aşa ne-a declarat oficial preşedintele social – democraţilor din Argeş, senatorul Şerban Valeca. Dintre aceştia, peste 10 la sută vor reprezenta zona Muscel. Preşedintele executiv al PSD Câmpulung, Liviu Ţâroiu declarându-ne că a vorbit cu oamenii din comunele limitrofe municipiului şi că urmează a se stabili dacă se vor aduna 300 – 400 de oameni, care vor ajunge la Bucureşti cu autobuze puse la dispoziţie de către organizaţia de la judeţ.

Interesant fiind că unele dintre declaraţiile pe care am reuşit să le obţinem neoficial de la unele persoane din cadrul social – democraţilor, dar şi din sfera oamenilor cu afaceri în transportul de persoane, am putut afla că PSD Muscel încă nu are un „plan de atac”, de câteva zile tot încercându-se să se facă organizare. Neştiindu-se exact cu ce se vor deplasa, câte persoane vor reprezenta organizaţiile muscelene şi dacă vor pleca direct sau vor avea un punct de întâlnire la Piteşti.

Cert fiind că primarul Liviu Ţâroiu, în dubla sa calitate de preşedinte executiv al PSD Câmpulung şi cu ceva atribuţii preluate, ad-hoc, de organizator zonal, a încercat să obţină mijloace de transport în comun de la o firmă ce-şi desfăşoară activitatea în urbea sa, însă lucrurile nu au decurs cum s-ar fi dorit. Potrivit primarului nu a avut loc nici măcar o discuţie pe această temă, ca transportul să fie pus la dispoziţie de către el. Lucru infirmat de directorul unei societăţi de transport călători, care ne-a precizat că primarul Ţâroiu a luat legătura cu el, l-a invitat la primărie, încă când a ajuns nu l-a mai găsit. Surse din jurul societăţii menţionându-ne, neoficial, că cei doi au stat de vorbă, însă directorul l-a refuzat pe primarul Liviu Ţâroiu pe motiv că nu are maşini libere din cauza programării unor alte curse speciale.

Totul fiind făcut în lipsa senatorului Gheorghe Marin, cel ce a ajuns să ocupe doar cu numele funcţia de preşedinte al PSD Câmpulung şi pe cea de responsabil al zonei Muscel.

De subliniat fiind că, preşedintele PSD şi primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, nu o să fie prezent la mitingul organizat de şefii săi ierarhici, pentru că exact în aceeaşi zi pleacă în Bulgaria, în calitate de invitat la Zilele localităţii Popovo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.