Ieşirile propagandistice ale primăriţei Elena Lasconi devin din ce în ce mai hilare odată cu apropierea alegerilor locale ce vor avea loc peste doar câteva luni de zile. Din teama unui nou eşec, aşa cum a fost şi pierderea unicei şanse de a ajunge la Bruxelles, Elena Lasconi aruncă constant cu petarde electorale în mediul online.

Terorizată parcă de gândul că trebuie să elimine din faşă orice actual sau posibil contracandidat, primăriţa de la Câmpulung nu mai are măsură în a încerca să demonstreze că nişte simple foi, fie ele semnate ca fiind contracte de finanţare a unor proiecte, pot înlocui golul din lista realizărilor sale.

Norris Măgeanu din poziţia de candidat oficial la fotoliul de primar al municipiului Câmpulung din partea PNL este, penztru moment, singurul politician care îşi asumă rolul de a arăta adevărata faţă a actualei administraţii publice locale.

Recent, Măgeanu, a făcut o succintă analiză a ceea ce se ascunde de fapt în spatele constantelor afirmaţii făcute de primăriţa Elena Lasconi şi administratorul public Ioana Marcu.

„Dragi musceleni,

Cum se numește o persoană care prezintă realitatea deformat, care vădește lipsă de sinceritate, care este prefăcut? Vă spun eu: mincinos!

Vă prezint cele mai mari mincinoase din istoria Câmpulungului!

Da! Mincinoase!

O să prezint zilele următoare documente într-o conferință de presă ca să înțelegeți cum se face bugetul și cum stăm cu proiectele europene, pentru că dacă suntem campioni la ceva, suntem campioni la pierdut proiecte europene.

Până atunci, lăsați mai ușor aplauzele, din păcate pentru noi, sunt aceleași povești de acum patru ani, reinventate. Se prezintă stații fantomă pentru transportul în comun, piste de biciclete fantasmagorice, parcări supraetajate, s-au aruncat pe geam milioane de lei pe proiecte și studii nefinalizate iar în realitate orașul este plin de gropi, de lucrări începute și neterminate și de gunoaie, iar primăria nu are bani să schimbe parchetul într-o sală de sport sau să le plătească angajaților indemnizația de hrană. Chiar nu vă întrebați de ce nu se vede nimic bun în oraș?

Proiectul Câmpulung 500, din 2021, care a primit bani de la Guvern, nu este nici acum finalizat, după trei ani, iar singura realizare (să îi zicem) vizibilă a celor 4 ani de mandat este sistemul de iluminat, dar care a fost demarat de primarul anterior.

Chiar și acesta, este o dovadă de lipsă de viziune și responsabilitate, căci lămpile s-au montat pe stâlpii existenți, dar cablurile atârnă tot pe deasupra, iar stâlpii sunt cei vechi. În viitor, vom fi nevoiți să le schimbăm, să facem o lucrare serioasă și durabilă.

Ați mai trecut pe bulevard? Ce credeți că s-a întâmplat cu florile sădite cu atât tam-tam în octombrie, sau noiembrie anul trecut? De promisiunea din aprilie 2023 că bulevardul va fi finalizat până de Zilele Orașului vă mai amintiți?”, este mesajul transmis de către preşedintele PNL Câmpulung Norris Măgeanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.