Dragi câmpulungeni, vin în fața dumneavoastră cu această scrisoare prin care doresc să mă prezint celor care nu mă cunosc și să anunț oficial intrarea mea în cursa pentru Primăria Municipiului Câmpulung.
Mă numesc Nicolae Zaharia, locuiesc în cartierul Vișoi, am 42 de ani, sunt căsătorit și am 2 copii. Sunt profesor de istorie și de 8 ani sunt directorul Liceului “Dan Barbilian”. În perioada petrecută la conducerea acestui liceu am avut parte de greutăți, momente de cotitură, dar și satisfacții. Am luptat pentru performanță, am insistat pe reabilitarea și dotarea clădirii și am impus o conduită și un nivel de pregătire, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice, toate acestea poziționând liceul în zona elitistă a învățământului muscelean și județean.
Consider că implicarea mea în rezolvarea problemelor din municipiu și în dezvoltarea acestuia este o datorie morală, acum fiind momentul în care să-mi disponibilizez experiența managerială acumulată și să-i întorc Câmpulungului cel puțin ceea ce mi-a oferit el, aici am performat și am reușit să ajung cel ce sunt astăzi.
Municipiul Câmpulung suferă, trece printr-o perioadă dificilă, de aceea este nevoie urgent de un primar vizionar, serios, care să administreze banul public cu responsabilitate și bun-simț, care să trateze cetățeanul cu empatie, care să înțeleagă că orașul nu este la dispoziția lui și a primăriei, ci primăria este în serviciul cetățeanului și al orașului! Este nevoie de un primar și de o echipă care să nu aibă legătură cu caracatița care a distrus ARO și alte societăți din Câmpulung! Este nevoie de un primar echilibrat dar ferm, care nu este interesat de “circul public” și care nu este conflictual! Este nevoie de un “Om serios pentru Câmpulung!”.
Consider că întrunesc criteriile de mai sus și bazându-mă pe sprijinul dumneavoastră și împreună cu dumneavoastră putem crea acel oraș în care să dorim să ne creștem copiii știind că sunt în siguranță și fără teama că aceștia vor pleca, acel oraș în care părinții și bunicii noștri vor avea servicii medicale de calitate, acel oraș în care cetățenii vor avea locuri de muncă decente!
Sunt sigur că împreună putem să construim acest oraș și startul îl vom da pe 27 septembrie. Totul începe cu un vot!

Cu încredere în orașul copiilor noștri,
Nicolae ZAHARIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.