„Municipiul rural” Câmpulung şi ciudăţeniile sale – locul unde orice turist poate avea şocul vieţii!

Pentru cei interesaţi de locaţii cu atracţii turistice extreme, periculoase şi pline de adrenalină municipiul Câmpulung ar putea fi locul ideal de petrecere a unei vacanţe de neuitat.

Pe lângă posibilitatea turiştilor de a vizita zone precum fostul Combinat de Fire şi Fibre Sintetice – Grulen în căutare de aventură printre ruine, gunoaie, şobolani şi melci, sau defuncta uzină ARO pentru a-şi testa imunitatea în prezenţa deşeurilor periculoase şi mai puţin periculoase, mai există şi multe alte atracţii. Se poate spune că „municipiul rural” Câmpulung poate oferi oricărui turist momente de neuitat. Dar şi amintiri ale unei plimbări „liniştite” prin centrul istoric cu grija să nu-şi luxeze gleznele în gropi sau teama că le cade vreo cărămidă sau ţiglă în cap, bucată desprinsă de pe vreuna din clădirile de patrimoniu.

În plus, municipalitatea ar putea câştiga bani buni din închirierea unor locaţii pentru filmarea unor filme de groază, un exemplu putând fi clădirea de patrimoniu a Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”.

Tot ca obiective turistice de strictă importanţă pot fi folosiţi şi nebunii Câmpulungului.

Şi aici, ca exemplu ar putea fi dată Mirela Onea, tânăra ce stă mai tot timpul în preajma sediului Poliţiei municipale şi care oferă tuturor celor ce nu-s obişnuiţi cu „decorul”, chiar şi momente de groază.

Chiar ieri (19 martie 2017), tânăra, a fost surprinsă în fotografii de un vizitator al Câmpulungului, care a rămas nu surprins, ci şocat.

Mirela îşi lua prânzul în parcarea Poliţiei municipiului Câmpulung. Având ca fel principal o căpăţână de porc crudă stropită din plin cu bere. Însă ceea ce a rămas în amintirea turistului a fost cuţitul pe care aceasta îl manevra pentru a-şi servi delicatesa.

Este de menţionat că tânăra este o persoană foarte cunoscută în plan local, pentru câmpulungeni făcând parte din peisaj, însă pentru turişti fiind o prezenţă şoc.

Mirela este ştiută cu boli psihice, ba mai mult însuşi comandantul Poliţiei municipale, comisar-şef Gheorghe Ciolan, a făcut numeroase demersuri pentru a fi internată, dar de fiecare dată a revenit după o scurtă absenţă. Mai mult, tânăra este şi „curva” boschetarilor sau a celor cu posibilităţi materiale reduse, în ciuda faptului că este purtătoarea a mai multor boli ruşinoase şi clientă consecventă a cabinetului de Obstetrică – Ginecologie pentru chiuretaje.

Acestea fiind zise, „Vizitaţi Câmpulung Muscel!” – un loc plin de istorie şi tradiţie, ce poate oferi clipe de povestit, chiar şi strănepoţilor.

1 COMENTARIU

  1. o bijuterie de oras plin de istorie a ajuns o ruina din cauza autoriatilor, se da spaga si nu exista interes pentru isorie si monumente… oare cand o sa constientizam ??.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.