Municipiul nimănui! 80 de familii fără apă de aproape 48 de ore! În timp ce autorităţile caută bacterii în … brânză, câmpulungenii expuşi la noi infecţii

În plină criză epidemiologică, în condiţiile în care bebeluşi mor din cauze, taroiu si davidîncă, necunoscute sau nefăcute publice, în condiţiile în care se vorbeşte de o epidemie de gripă porcină ce ar fi dus la moartea a şapte argeşeni, în condiţiile în care în condiţiile în care primăria Câmpulung a anunţat că 15 fântâni şi un izvor de pe raza municipiului nu au apa potabilă, 80 de familii din Blocul 4, de pe strada Costel Constantinescu, nu au apă de aproape 48 de ore.
Poate nu ar fi rău dacă prefectul ar pune degetul pe rană şi ar desemna o persoană care să se ocupe de conducerea interimară a municipiului Câmpulung, care pur şi simplu este guvernat doar de haos de aproape un an de zile. Nimeni nu pare să mai aibă vreo responsabilitate la nivel de instituţii publice sau primărie, nimeni pare a nu şti ce mai trebuie să facă decât poate propriile interese, ajungându-se în punctul în care, acum, câmpulungenii sunt supuşi la alte riscuri de epidemii şi infecţii.
Nu este izolat cazul celor 80 de familii rămase fără apă potabilă, pentru că o ţeavă veche de zeci de ani a bufnit şi nimeni nu pare a răspunde de situaţie. Un caz în care se poate spune că în respectivul bloc chiar şi primăria este proprietarul unor apartamente, însă nepăsarea, indolenţa şi indiferenţa sunt doar câteva din cuvintele ce pot caracteriza actuala conducere a municipiului.
Astfel că, în cazul în care cele 80 de familii nu cad de comun acord să acopere cheltuielile cu reparaţiile, în hilara situaţie în care piesele par a nu se prea găsi şi singurii care ar putea face faţă sunt societatea cu acţiona majoritar primăria Câmpulung, adică Edilul CGA, cele 80 de familii pot fi trecute pe o listă de risc crescut de epidemie pentru râie, păduchi sau mai ştie ce alte boli. Poate n-ar fi rău ca DSP-ul, care se cam lasă invitat special, să facă o plimbare şi prin Câmpulung pentru a vedea zonele cu risc epidemiologic extrem de crescut.
Exemplu actual: Blocul 4 din strada Costel Constantinescu, exemplubloc grui (7) dintotdeauna: Blocul 17 Vişoi, unde mizeria şi lipsa apei potabile sunt la ordinea zilei, în timp ce zeci de copii sunt expuşi unor riscuri de infecţie. Plus blocurile uzinii şi alte zone unde şobolanii se plimbă nestingheriţi, în timp ce şi prin subsolurile vechilor clădiri (în care funcţionează şi localuri) colcăie de tot soiul de specii de gândaci.
Şi totuşi la Câmpulung totul pare a fi bine, până ce un copil, doi sau mai mulţi îşi vor pierde din nou viaţa. Aici, readucând aminte de criza bebeluşilor, unii care au murit fără a se şti cauza, alţii aflaţi încă în spitale. Şi toate în timp ce politicul se bate în declaraţii, iar instituţiile abilitate dau dovadă de idioţenie atunci când caută vinovaţi.
Poate ar fi cazul, domnilor viceprimari ai Câmpulungului să vă prezentaţi public demisiile pentru că nu sunteţi în stare să gestionaţi nici o situaţie gravă din municipiu.
O soluţie simplă în cazul familiilor rămase fără apă ar fi fost să se intervină din partea primăriei şi să se ceară sprijinul SC Edilul CGA SA pentru a fi remediată urgent problema, iar costurile să le fie facturate locatarilor. Lucru mult prea simplu şi fără nici un beneficiu imediat pentru cei de la cârma primăriei. Astfel încât, n-ar fi rău, domnilor viceprimari, ca atunci când vă prezentaţi demisia să luaţi cu dumneavoastră şi stufoşenia de angajaţi pe care i-aţi postat în posturi pe criterii de rude, prieteni sau obligaţii de partid.

1 COMENTARIU

  1. Nu le pasa ,sa opreasca apa si la ei ,sa vada cum este am inceput sa strangem semnaturi si vom trimite la ministerul sanatatii ,poate vor da cu ei putin de pamant !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.