Mircea Andrei: Argeşul pierde banii europeni pentru greşelile majore ale unor politicieni „care îşi fac imagine pe bani publici şi prin proiecte nerealiste”

Preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, a fost unulmircea andrei dintre cei mai activi lideri politici prezenţi la dezbaterea publică pe tema bugetului Consiliului Judeţean Argeş pe anul în curs.
Acesta a atras tuturor atenţia asupra unei probleme majore care, în anul 2015, a grevat bugetul Consiliului Judeţean Argeş şi care îl afectează inclusiv în acest an şi anume: problema atragerii de fonduri europene şi terminarea proiectelor finanţate din această sursă la termenul prevăzut.
Potrivit lui Mircea Andrei, judeţul Argeş pare să fie repetent la acest capitol în condiţiile în care, numai anul trecut, Consiliul Judeţean Argeş a pierdut milioane de euro ca urmare a lipsei de competenţă şi de reacţie împotriva constructorilor sau a managerilor de proiect care au tărăgănat lucrurile şi au declarat, până în ultima clipă, că proiectele pot fi realizate. Este de necrezut că după atâtea vizite în teren şi atâtea notificări, administraţia judeţeană nu ştia că va pierde milioane de euro. Cu toate acestea, în proiecte s-au pompat şi se pompează sume impresionante, de ordinul milioanelor de euro, sume pe care, ulterior, le plătesc argeşenii din banii care ar fi trebuit să le revină lor prin diferite investiţii şi nu pentru plata unor greşeli majore ale unor politicieni care îşi fac imagine pe bani publici şi prin proiecte nerealiste.
Preşedintele PAM, Mircea Andrei, a dat şi un exemplu de proiect început pe bani europeni şi din pură superficialitate, ca să nu bănuim că ar fi fost vorba de alte interese, proiectul s-a finalizat, fără nici o logică, din bani publici de la Consiliul Judeţean.
„Cele trei proiecte pe care le-aţi încurcat cu Izvoru, slavă Domnului că Nenea le-a terminat cu Regia de Drumuri, cel de la Izvoru – graniţa cu Teleorman, care era finanţat pe fonduri europene – şi nefinalizarea lui în termen duce la mutarea de cheltuieli pentru 2,5 kilometri pe fondurile Consiliului Judeţean.”, a atras atenția liderul Partidului pentru Argeș și Muscel.
Groapa de gunoi şi proiectul acesteia ar trebui gândite pe termen lung
„Avem în continuare o problemă majoră! Pentru că, dacă facem proiectul în opt ani şi groapa sau celulele de colectare a gunoiului se vor umple în cinci am cam încurcat-o ca judeţ.”, a mai punctat Mircea Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.