Mircea Andrei a aruncat în aer organizaţia PSD Budeasa! „Primarul interimar” Aurel Vlad este candidat PAM

E aproape oficial că din PSD Argeş se pregăteşte plecarea mai multor aleşi viceprimar Budeasa Nicolae Aurel Vladlocali către unicul partid regional din România, respectiv Partidul pentru Argeş şi Muscel.
Printre primii social – democraţi atraşi de politica cu drept la libera exprimare a PAM este şi viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Budeasa, Nicolae Aurel Vlad, care s-a alăturat de săptămâna aceasta Partidului condus de Mircea Andrei.
Acesta a declarat că unica echipă lângă care poate să îşi continue proiectele începute pentru comună şi pentru cetăţenii din Budeasa este echipa Partidului pentru Argeş şi Muscel şi că Mircea Andrei este omul care i-a demostrat că se poate lucra în echipă.
În acelaşi timp, Nicolae Aurel Vlad a preluat şi preşedinţia organizaţiei Partidului pentru Argeş şi Muscel Budeasa.
Viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Budeasa are planuri mari în localitate mai ales pentru copii. Dorind ca în acest mod să facă totul nu numai pentru educaţia lor, dar şi pentru ca după ce cresc să nu mai părăsească localitatea căutând să-şi facă o viaţă departe de locurile natale. Totodată, doreşte să asigure tuturor cetăţenilor comunei un mediu în care respectul să fie la ordinea zilei. În timp ce aceeaşi importanţă o dă şi tinerilor.
Ce planuri politice şi administrative aveţi pentru anul acesta?
Anul acesta vreau să mă implic într-un partid nou, care nu are nici un fel de infracţiuni comise în existenţa lui, un partid nou, cu oameni care să gândească şi să muncească în slujba argeşenilor. Îmi doresc să aduc un suflu nou în comună în ceea ce priveşte creşterea copiilor, pentru că avem aici un centru pentru copii, un centru cultural, unde primim copii de toate vârstele, pe care îi învăţăm gratuit limba engleză. Mă implic în derularea programului şcolar, cercuri pedagogice care se ţin la nivelul comunei pentru siguranţă şi transportul copiilor. Vreau să simtă fiecare concetăţean de-al meu că este respectat şi că se află la el acasă, iar bătrânilor doresc să le asiguram ce le trebuie pe timp de iarnă. Vreau să fac un centru medical la Valea Mărului pentru ca oamenii să nu mai facă naveta până la cel de la Budeasa.
Ce partid nou va încântă la acest moment?
Cred că cel mai indicat este Partidul pentru Argeş şi Muscel, care îl are conducător pe domnul Mircea Andrei pe care l-am văzut în toate intervenţiile televizate în care a luat poziţie faţă de toate nedreptăţile din Argeş şi faţă de adversarii lui politici. Vorbim de intervenţii pe bune, nu doar simulate ca alţii. Mă încântă acest partid şi mai ales acest lider politic, pentru că îl văd că este sincer, este un om cu verticalitate care îşi respectă cuvântul.
Aşadar, la următoarele alegeri veţi candida de la Partidul pentru Argeş şi Muscel?!
Sigur că voi candida de la Partidul pentru Argeş şi Muscel! Vreau cu tot dinadinsul să începem să mobilizăm tinerii în politică şi administraţie şi vă spune asta un om care a trecut prin multe în viaţa asta. Trebuie să dăm acestui judeţ o altă faţă, să schimbăm mentalităţile astea învechite şi felul de lucru cu încrengături şi neamuri şi rubedenii de la administraţie şi până la politică. Cred că aceste deziderate ale mele pot fi înfăptuite numai alături de Mircea Andrei! E singurul lângă care am curaj să merg la luptă şi am convingerea că vom reuşi să ducem toate lucrurile la bun sfârşit. Am muncit mult şi am vorbit foarte puţin de când sunt viceprimar cu atribuţii de primar la Budeasa. Tot ce am făcut aici, am făcut pentru cetăţeni, pentru copiii acestora şi pentru ca oamenii să simtă că sunt la ei acasă şi că cineva se gândeşte la ei. Când administraţia, prin politicieni, uită că principalul scop al ei este să se îngrijească de bunăstarea cetăţenilor săi şi se ocupă mai mult de bunăstarea lor personală este total greşit. Eu ştiu că lângă Mircea Andrei pot să îmi continui proiectele pentru comuna Budeasa şi pentru cetăţenii mei, ştiu că e singurul care s-a luptat şi se poate lupta la nivelul Bucureştiului cu partidele politice şi liderii de la nivel naţional ca să aducă bani în Argeş, ştiu că e singurul care are aceste intenţii şi ca atare sunt încrezător că având aceleaşi convingeri şi gânduri legate de argeşeni vom face echipă bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.