În urmă cu puţin timp, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca la nivel de judeţ Argeş să fie suspendate cursurile şcolare de marţi, 27 februarie a.c., ora 14.00, până joi, 1 martie a.c., ora 20.00. Astfel, elevii putând beneficia de o mini vacanţă cu zăpadă, chiar de… Mărţişor.

„Urmare a condițiilor meteo nefavorabile manifestate prin temperaturi scăzute, precipitații abundente, condiții dificile de trafic în interiorul localităților și între localitățile din județul Argeș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea cursurilor începând de astăzi 27.02.2018, orele 14.00, până joi 01.03.2018, orele 20.00.

Pentru a asigura condiții optime în vederea reluării cursurilor de învăţământ vor fi transmise măsurile ce se impun în ziua de 01.03.2018. Pentru municipiile și oraşele din județul Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va publica lista unităților de învățământ care vor asigura preluarea copiilor pentru care familia nu poate asigura condiții de siguranță pe parcursul celor doua zile de suspendarea cursurilor școlare.”, se arată în comunicatul transmis de Instituţia Prefectului – Judeţ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.