Forța Dreptei a transmis un comunicat prin care o atacă dur pe ministra Muncii, social – democrata Simona Buucra Oprescu pentru modul în care se sustrage de la a răspunde întrebărilor puse de jurnalişti. 
“După circul din ședința de Guvern de la finele săptămânii ce a trecut, când Executivul Ciolacu de-abia a aprobat noua Lege a Pensiilor, în ciuda protestelor ministrului Finanțelor, ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, nu a reușit să ofere explicațiile necesare la conferința de presă care a urmat.
Dovada că încearcă doar să amăgească pensionarii, neavând nicio idee de unde vor putea fi finanțate creșterile de 40% ale pensiilor, promise din septembrie 2024, este reacția doamnei ministru la conferința de presă, când a primit câteva întrebări de bun simț din partea jurnaliștilor.
Neștiind să răspundă, Simona Bucura Oprescu a preferat însă să “paseze” întrebările către ministrul Finanțelor, care nici măcar nu era prezent la conferință și să părăsească, nervoasă, sala- lăsându-i cu gura căscată atât pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, cât și pe jurnaliștii prezenți.
Iată reacția unui ministru (n.red. în materialul video), care ar trebui să fie cât se poate de responsabil și să comunice eficient pe o temă care interesează milioane de români!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.