Stimați Concetățeni,

Am petrecut împreună mulți ani în care, știți foarte bine, am luptat să aduc bunăstarea în comuna noastă. Pentru următoarele proiecte pe care ni le dorim cu toții, asfaltarea drumurilor noastre și conectarea comunei la rețeaua de gaze naturale, avem tot sprijinul Guvernului Orban. Sunt proiecte concrete și realizabile însă, pentru a le vedea concretizate, avem nevoie de un Guvern Liberal, de un Parlament cu o majoritate liberală, care să ne susțină. Votând PNL în 6 decembrie, ar fi pentru mine un ajutor foarte mare, pentru că altfel aș putea negocia când voi arăta că poienărenii, jugurenii, groșănenii și valea-ndărățenii sunt activi, interesați și implicați în asigurarea acestei majorități parlamentare. Vă invit, dragii mei, încă odată, să ieșim la vot în număr cât mai mare pe 6 decembrie! Să ieșim pentru interesele comunei noastre! Împreună pentru Poienarii de Muscel!”

Ion Banzea, primar Poienarii de Muscel

Dragi cetățeni ai comunei Schitu Golești,

În urmă cu două luni mi-ați acordat încrederea, sub formă de vot, pentru a vă reprezenta în funcția de primar pentru următorii patru ani. Vă mulțumesc pentru onoare! Apelez din nou la dumneavoastră pentru a-mi acord din nou încrederea și la alegerile care vor avea loc duminică și a urma îndemnul pe care vi-l fac, acela de a vota candidații Partidului Național Liberal. Un guven liberal va fi benefic pentru dezvoltarea comunei Schitu Golești, iar faptul că eu fac parte din partidul în jurul căruia se va construi viitorul guvernul reprezintă un atuu incontestabil. De aceea, am speranța că alegerile vor fi câștigate de către Partidul Național Liberal, care va forma noul guvern. Vă mulțumesc și vă îndem să mergeți la vot și sa votați PNL!”

Vasile Miriță, primar Schitu Golești

Stimați locuitori ai comunei Dragoslavele,

Duminică este o zi importantă, alegem noua componență a Parlamentului României și implicit viitorul guvern al României. Pentru noi este foarte important ca zona noastră și comuna noastră să fie reprezentate în parlament. Este foarte important ca viitorul guvern să fie construit de către partidul al cărui membru sunt, adică de către Partidul Național Liberal. Pentru a avea acces garantat la finanțări atât de necesare proiectelor pe care ni le-am propus în comuna noastră, avem nevoie de un guvern liberal și avem nevoie de reprezentare în parlament. Colegul meu din Câmpulung, Bogdan David, candidat pentru o poziție în Camera Deputaților, va putea să reprezinte comuna Dragoslavele la cel mai înalt nivel. Duminică le putem obține pe amândouă dacă veți vota Partidul Național Liberal (PNL), partidul din care fac și eu parte! Este foarte important să mergem la vot! Vă mulțumesc!”

Ione Băcioiu, primar Dragoslavele

Stimați cetățeni,

În urmă cu două luni m-ați ales din nou primarul dumneavoastră,cu speranța unei vieți mai bune pentru locuitorii comunei Bughea de Sus. Astăzi fac un apel la dumneavoastră, să mă ajutați să realizez acest lucru și anume creșterea calității vieții în comuna noastră. Cum puteți face asta? Mergând duminică la vot și votând Partidul Național Liberal! Un guvern liberal este varianta prin care comuna noastră poate să se dezvolte, mai ales dacă ținem cont de faptul că eu sunt membru al acestui partid politic. În același timp, votând Partidul Național Liberal, putem să fim reprezentați în Parlamentul României de către câmpulungeanul Bogdan David, colegul meu de partid. Vă mulțumesc anticipat și mă bazez pe votul dumneavoastră!”

Nicolae Tarbă, primar Bughea de Sus

Dragi locuitori ai comunei Albeștii de Muscel,

Duminică ne aflăm într-un moment de cotitură pentru viitorul nostru, al tuturor. Alegem noul parlament și implicit viitorul guvern care ne va conduce destinele în următorii patru ani. Acest lucru are o influență directă și asupra comunei noastre. Cum altfel putem dezvolta Albeștiul dacă nu cu sprijinul unui guvern care să aibă deschidere și față de noi? Acest lucru se poate întâmpla dacă în următorii patru ani o să fim guvernați de Partidul Național Liberal. Este partidul din care fac parte și care va fi alături și de primarii liberali! Vă chem duminică la vot și vă rog să sprijiniți lista de candidați a Partidului Național Liberal! Vă mulțumesc!”

Cătălin Manta, primar Albeștii de Muscel

Dragi locuitori ai comunei Mioarele,

În acest an ne-am propus schimbarea în ceea ce privește viitorul comunei Mioarele. Ne-am propus ca Mioarele, una dintre cele mai frumoase comune din România, să aibă parte de ceea ce merită, dezvoltarea turismului! Putem face acest lucru cu sprijin din partea autorităților centrale. În toamnă ați decis schimbarea pentru comuna noastră și m-ați ales primar, fiind candidat al Partidului Național Liberal. Acum, vă rog să faceți încă un efort, să alegeți Partidul Național Liberal și în cadrul alegerilor parlamentare de duminică! Un guvern liberal este sprijinul de care am nevoie pentru a putea să demarez rapid proiectele necesare dezvoltării comuniei Mioarele și să am o garanție pentru finanțarea acestora. Este foarte important să mergeți la vot! Vă mulțumesc!”

Gheorghe Șucu, primar Mioarele

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.