Începând de astăzi, 22 iunie 2020, medicul Grigore Stănescu a fost numit manager interimar al Spitalului Municipal Câmpulung. Decizia i-a aparţinut primarului Liviu Ţâroiu care s-a văzut nevoit să facă o numire în urma măsurii luate de prefectul Emanuel Soare de a ataca în instanţă concursul prin care economistul Nicolaie Alexe a ajuns manager al instituţiei de sănătate publică.

Astfel că, până la finalizarea procesului şi până la a se vedea clar cine are dreptate, Spitalul Municipal Câmpulung va fi condus de dr. Grigore Stănescu, cel care în urmă cu un an se retrăsese din această funcţie pentru a se pensiona.

„În situaţia actuală, am fost nevoit să iau o decizie rapidă şi să numesc un manager interimar la Spitalul Municipal Câmpulung. În ultimele zile m-am consultat cu medicii, cu persoane din administraţia spitalului şi, astăzi, am luat decizia de a-l numi pe domnul doctor Grigore Stănescu ca manager interimar al Spitalului Municipal Câmpulung, pentru că are experienţă în managementul unităţii medicale, dar şi experienţă ca medic în cadrul spitalului. Cunoaşte foarte bine problemele spitalului, cunoaşte personalul şi, cel mai important, are experienţă îndelungată ca manager. Este o soluţie provizorie, de interimat, până ce se va vedea ce se întâmplă cu procesul pe care l-a intentat domnul prefect, dar şi care o să fie rezultatul evaluării lui Nicolaie Alexe după un an de management. În această perioadă, Spitalul Municipal Câmpulung este una dintre structurile cele mai importante şi de aceea este nevoie ca lucrurile să fie foarte bine gestionate. Am încredere în domnul doctor Stănescu şi în modul în care poate să gestioneze activitatea Spitalului Municipal Câmpulung.”, ne-a declarat primarul Liviu Ţâroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.