La vârsta de 34 ani, medicul muscelean specialist în nutriție și balneo-fizio-kinetoterapie Bogdan Alexandru poate spune că este un om ce şi-a realizat mare parte din vise, deşi departe de casa părintească aflată în Poienarii de Muscel.

Imediat după ce a terminat facultatea, timp de şapte ani, din 2004 şi până în 2011, a practicat medicina sportivă şi fizioterapia în cadrul actualului Liceu cu Program Sportiv din Câmpulung Muscel.

Anul 2011 având pentru tânărul medic muscelean două mari semnificaţii: s-a căsătorit cu o basarabeancă şi s-a mutat în Republica Molvoda, plecând iniţial la nişte cursuri de perfecţionare.

În anul 2012, medicul Bogdan Alexandru a decis să-şi continue viaţa la Chişinău şi a semnat un contract cu Centrul Medical Internaţional – ON CLINIC, ca şi nutriţionist şi specialist în recuperare medicală BFT. Din anul 2014 a devenit şi specialist principal în nutriţie în cadrul Ministerului Sănătăţii din Republica Moldova – Serviciul de Supraveghere de Stat al Municipiului Chişinău.

În paralel îşi desfăşoară activitatea şi la o clinică privată – On Clinic, în calitate de nutriţionist, dar este şi unul dintre membri de lucru ai Asociaţiei Lucrătorilor Medicali şi Farmaciştilor din Republica Moldova.

La ora actuală fiind şi unii dintre cei mai apreciaţi medici nutriţionişti şi terapeuţi din Republica Moldova şi un personaj permanent prezent în presa moldoveană.

Mai jos prezentăm doar o parte dintre apariţiile în presa moldoveană ale medicului muscelean Bogdan Alexandru:

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Performanța domnului medic nutritionist se reflectă în dimensiunile celulitei obținute după atâta trudă si sudoare.Nu prinde nici un tramvai care stă în stație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.