Marți, invitație la film! „Între Chin și Amin” la Casa de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung!

În seara zilei de marți, 12 noiembrie 2019, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor C.D. Aricescu din Câmpulung, câmpulungenii şi muscelenii sunt invitaţi la film.

„Asociația Multiculturală „Nicu Hagi – Carpaţi şi Pind” împreună cu „La Steaua Film Studios” și Casa de Cultură a Sindicatelor C.D. Aricescu Câmpulung vă invită să participați la premiera de gală a filmului „Intre Chin și Amin” – regia lui Toma Enache, care va avea loc marți 12 noiembrie 2019 ora 18.00 în sala fostului “Club ARO” din Câmpulung.

La premiera de galăa primului film inspirat din terifiantul “Experiment de la Piteşti” va fi prezent regizorul și o echipa de actori din distribuția filmului.

Intrarea este liberă!”, este invitaţia lansată de organizatori.

Între Chin și Amin, filmul independent al regizorului Toma Enache, este un omagiu adus tuturor oamenilor care au suferit în temnițele comuniste, în perioada 1945-1989. Este o reală o mărturie despre rezistență prin credință, despre onoare și iertare.

Un tânăr compozitor, proaspăt logodit, ajunge în iadul reeducării de la închisoarea Pitești. Teribilul experiment este condus de temutul comandant Ciumău, jucat de Constantin Cotimanis. Prin credință, supraviețuiește torturilor și după eliberare compune o Odă lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia.

În rolurile principale îi puteți vedea pe Kira Hagi, Ana Pârvu și Vali V. Popescu.

O premieră care nu trebuie ratată!

Trailer ÎNTRE CHIN ŞI AMIN un film de Toma Enache/ BETWEEN PAIN AND AMEN – sursa YouTube.com – Toma Enache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.