Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii în care se poate vedea cum un stâlp de electricitate folosit şi ca stâlp de iluminat stradal şi-a găsit o a treia utilitate, cea de stâlp de rezistenţă.

Interesantă şi construcţia în sine, care din ceea ce cunoaşte primarul localităţii Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi, este un zid de protecţie, pentru că exista riscul de a „pleca la vale Mănăstirea”. Primarul neştiind mai multe pentru a ne oferi detaliile corespunzătoare, însă a promis că va vedea şi domnia sa despre ceea ce este vorba, mai ales că nu îi venea să creadă (fără a vedea cu proprii ochi) că un stâlp electric a fost prins într-o lucrare.

„Nu am mai fost de mult prin zonă, am să trec pe acolo să văd despre ceea ce este vorba. Lucrarea este făcută de Mănăstire, iar primăria nu are nici un amestec.”, a precizat edilul Boncoi.

În tot contextul interesantă este viziunea proiectantului de a include stâlpul în construcţie, dar şi riscurile existente în cazul în care construcţia este mai mult decât un zid de protecţie şi susţinere.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.