Managerul Spitalului şi-a dat demisia pentru a doua oară în ultimii ani!

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung, medicul Grigore Stănescu şi-a înaintat demisia către primarul Liviu Ţâroiu. Demisie de care s-a aflat de abia cum şi care ar avea o vechime de mai bine de-o lună de zile.

Edilul ne-a precizat că nu i-a acceptat şi nu îi va accepta cererea managerului, deşi de o demisie se ia doar act, ci nu trebuie aprobată.

„Nu a precizat motivul, a spus că e personal, însă a trecut că doreşte să demisioneze imediat ce se încheie investiţia de la ATI. Lucrări ce pot dura şi un an.”, a precizat Liviu Ţâroiu.

Totuşi o investiţie ce o să fie inaugurată până în Crăciunul 2018.

De subliniat fiind că managerul Spitalului, în trecut, a mai înaintat o demisie pe care a retras-o după negocieri, ba mai mult a şi fost singurul care a candidat la un nou mandat de şef al instituţiei de sănătate, iar anul viitor împlineşte vârsta pensionării.

„Anul viitor s-ar putea pensiona, însă dacă are şi doctorat, pe care sigur cred că-l are, mai poate sta cinci ani pe post.”, ne-a mai precizat primarul Ţâroiu.

Din sursele noastre medicul Grigore Stănescu nu deţine un doctorat.

Privind speculaţiile care ar sta la baza demisiei, tot primarul este cel care ne-a menţionat că managerul ar fi nemulţumit de salariu, care este mai mic decât al unui şef de secţie.

Demisia trebuind să fie onorată în termen de 45 zile are menţiuni, respectiv ceva de genul „imediat după finalizarea investiţiei de la ATI”.

Şi mai interesant că prin municipiu umblă vorba că managerul Spitalului s-ar teme că de anul viitor ar putea să fie diminuat numărul de paturi, şi nu doreşte să-şi asume acest eşec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.