Noul produs lansat de UBF, „La Pinsa Romana”, este unic în Argeş! Laboratoarele de cofetărie – patiserie ale UBF sunt primele care pregătesc acest nou sortiment gastronomic, ca o alternativă delicioasă a celebrei pizza, în urma unui curs realizat de către maestrul Fabrizio Sacchi de la Academia Di Marco Italia, fondator al Academiei Della Pinsa Romana.

Maestrul Fabrizio Sacchi a ajuns la Câmpulung graţie invitaţiei chef de cuisene Mircea Iovan, printr-un proiect solicitat de UBF de a aduce un revoluţionar tip de făină, pentru pinsa romana, pe meleaguri argeşene.

Cu alte cuvinte, în Argeş, pornind de la Câmpulung, a început o adevărată revoluție în domeniul pizzei – La Pinsa Romana.

Pinsa Romana este preparată din ingrediente inedite, cu arome complexe, fiind o reală explozie de gusturi, chiar şi pentru cel mai critici gurmanzi.

Blatul, rezultat în urma unui curs privat, făcut de către Fabrizio Sacchi, de la Academia Della Pinsa Romana, pentru echipa Un băiat şi o fată, conține făină de grâu dur, făină de soia și făină de orez, cu timp de dospire foarte lung, cu maia naturală, rezultând un blat crocant, gustos, dietetic, uşor digerabil, recomandat inclusiv persoanelor cu un regim alimentar restrictiv.

Înalta calitate a ingredientelor utilizate face din acest produs unul extrem de delicios, care creează dependenţă.

La Pinsa Romana o puteţi găsi acum în locaţiile UBF din Câmpulung şi Mioveni, sau poate fi comandată online pe 

http://www.trattoriadelivery.ro 

sau la telefon 0729.158.545

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.