Mâine, la Câmpulung, cu restricții, Gașca Zurli și Trupa Haihui în Sala de Spectacole a ”Clubului ARO”

Cu puțin timp în urmă primarul municipiului Câmpulung, Elena Lăsconi, a anunțat că mâine, luni, 27 decembrie a.c., începând cu ora 10.45, copiii sunt așteptați în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, fostul Club ARO, pentru a se distra în compania celor de la Trupa Haihui și Gașca Zurli. Intrarea se va face în limita unui număr de locuri, respectiv a jumătate din capacitatea sălii și în baza certificatului verde pentru toți cei cu vârsta peste 12 ani.

”Dragilor, mâine va fi ziua bucuriei pentru toți copiii din Câmpulung, dar și pentru toți cei care se simt copii.

Începând cu ora 11:00 Haihui o va aduce pe Elsa și multe alte surprize, iar de la 12:00 Gașca Zurli va încinge atmosfera. Date fiind condițiile meteorologice vom organiza evenimentul în Sala de Spectacole a Sindicatelor.

Condiții de participare impuse de Guvernul României prin HG 1242, Anexa 3 pentru persoanele de la 12 ani în sus:

– acces cu certificat verde sau test negativ;

Masca de protecție este obligatorie începând cu vârsta de cinci ani.

Date fiind condițiile de desfășurare a spectacolelor în această perioadă vă anunț că Sala de Spectacole a Sindicatelor (vis a vis de clădirea Primăriei) poate găzdui un eveniment la jumătate din capacitate.

Accesul este gratuit și se face începând cu ora 10:15.

Recomandarea noastră este: copiii până în 12 ani să fie însoțiți de un părinte, iar cei de peste 12 ani să intre singuri pentru a se bucura cât mai mulți copii de acest spectacol. Sărbători fericite!❤”, este anunțul făcut de primarul Elena Lăsconi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.