În urmă cu un an de zile, grupul de consilieri din cadrul PNL Câmpulung, au solicitat sprijin din partea colegilor din Consiliul Local, dar şi din partea primarului municipiului, Liviu Ţâroiu, pentru a se organiza tradiţionalul eveniment „Focul lui Sumedru” într-un cadru organizat şi cu toate avizele necesare.

Astfel că, începând din acest an municipalitatea şi Consiliul Local Câmpulung organizează în data de 25 octombrie, cu începere de la ora 18.30 sărbătoarea locală „Focul lui Sumedru”, pe platoul Grui, zona dintre Bazinul de Înot şi blocurile ANL.

„Cum vă spuneam și anul trecut, PNL Câmpulung nu mai organizează Focul lui Sumedru în spatele Clubului ARO din motive obiective, dar grupul PNL din Consiliul Local al Municipiului Câmpulung a depus o solicitare către Primăria Câmpulung pentru introducerea evenimentului în calendarul de evenimente culturale al municipiului Câmpulung în vederea bugetării și organizării acestuia, la fel cum se întâmplă în toate localitățile din Muscel.

La dezbaterea bugetului din acest an, unul dintre amendamentele liberalilor la bugetul municipiului pentru anul 2019 a fost finanțarea evenimentului Focul lui Sumedru, amendament aprobat. Astfel că în acest an, pentru prima dată în Câmpulung, Focul lui Sumedru se va desfășura într-un cadru organizat, pe platoul din Grui.

Sperăm din tot sufletul ca acest eveniment inițiat de PNL în urmă cu 15 ani și organizat până acum în spatele Clubului ARO, să nu devină un prilej de campanie din bani publici pentru Liviu Țâroiu și PSD.”, este declaraţia liberalilor apărută în mediul online.

Programul sărbătorii „Focul lui Sumedru”

  • Ora  18:30  –  Spectacol  oferit    de  Ansamblul  „Carpaţi”  al  Casei  de Cultură „Tudor Muşatescu”.
  • Ora  19:30  –  Aprinderea  focului,  (Primăria  şi  Consiliul  Local    vor oferi  participanţilor  nuci,  mere,  covrigi,  păstrând  tradiţiazonei noastre)
  • Ora 20:15 – Invitaţi speciali Mituţa şi Dumitru Ridescu

Vă aşteptăm cu mic cu mare la Sărbătoarea „Focul lui Sumedru”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.