Mai nou, la Câmpulung, pentru a candida la fotoliul de primar trebuie să ai curaj nebun! Elena Lasconi: „Au spus că o să mă bage în butoi ca…”

 

Pentru prima dată, în istoria locală a alegerilor din zona Muscelului, un candidat la primărie pretinde că a primit ameninţări cu moartea.

Este vorba de unul dintre candidaţii la fotoliul de primar al municipiului Câmpulung, mai precis vedeta TV Elena Lasconi, care a spus joi seară, în cadrul emisiunii realizate de Adrian Popa, de la postul local de televiziune Muscel TV, că a primit ameninţări pentru a ieşi din cursa pentru primărie înainte de a se înscrie oficial în competiţie.

Candidata susţinută de USR a precizat că nu se lasă intimidată.

„Am avut foarte multe ameninţări. Am avut chiar şi ameninţare cu moartea, intimidări, tot felul de lucruri de felul acesta. Au spus că o să mă bage în butoi ca pe Alexandra Măceşanu, de exemplu. Ca să îmi văd de treabă, să nu mă bag. Acum, nu ştiu exact dacă sunt contracandidaţii implicaţi în treaba asta şi ar fi bine să nu fie… Bănuiesc că, era un domn care vroia să se bage foarte tare în seamă, cu chestia asta. Nu ştiu, poate că lui i se părea funny!”, este ceea ce a precizat vedeta.

Cum, pe moment, doar două persoane şi-au exprimat intenţia clară şi certă că vor candida, fără însă să fi avut loc lansări publice şi oficiale, este posibil ca odată cu apariţia tuturor candidaţilor să mai avem parte de surprize şi să aflăm că la Câmpulung se vor duce lupte crâncene pentru câştigarea fotoliului de primar al municipiului. Interesant fiind de aflat care este miza pentru a se ajunge până la ameninţări cu moartea. Ba mai mult că ne aşteptăm chiar la apariţia vreunui Dincă de Câmpulung care să pună în pericol viaţa candidaţilor.

Sursa video Muscel TV

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.