La începutul săptămânii viitoare aleșii câmpulungenilor sunt convocați în ședință extraordinară pentru a supune aprobării trei proiecte de hotărâre ce nu suferă amânare.

Conform proiectelor inițiate de primarul municipiului se dorește predarea unui amplasament către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin CNI, pentru „Construire creșă medie”. Consilierii municipali vor discuta și pe tema aprobării indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ”CONSTRUIRE HALĂ PIAȚA CENTRALĂ”, dar și pe marginea unei noi rectificări bugetare.

„Se convoacă membrii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă extraordinară în data de 13.12.2021, orele 17.00, ședința ce se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, după caz.

Proiectul ordinii de zi al ședinței extraordinare din data de 13.12.2021

  1. Proiect de hotărâre cu privire la predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții – C.N.I. S.A., a amplasamentului situat în Municipiul Câmpulung, județul Argeș, carte funciară nr. 81304 și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire creșă medie”

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

  1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii:, Municipiul Câmpulung, județul Argeș”

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

  1. Proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local al municipiului Câmpulung pe anul 2021

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung”.

Punctul 1    Punctul 2       Punctul 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.