La o săptămână de când au încetat lucrările la amenajarea Pieţei Primăriei, din cauza unor probleme ivite cu privire la plata muncitorilor, primarul Liviu Ţâroiu ne-a precizat că „Nu s-au reluat lucrările. Astăzi, (n.red. vineri, 21 septembrie a.c.) sunt aşteptaţi să apară alţi muncitori, care să se apuce de lucru!”.

Totul în condiţiile în care sumele necesare derulării întregului proiect există în visteria municipiului, aşa cum şi plăţile către firma ce are contract cu primăria sunt făcute în termen în baza devizelor cu lucrările executate. Lucruri precizate de primar în cadrul conferinţei de presă de la începutul săptămânii.

Forţa de muncă, mai ales cea calificată, fiind una dintre marile probleme ale tuturor patronilor câmpulungeni. Oamenii preferă să muncească în privat sau să plece la muncă în  afara ţării, pentru că, spun ei „la noi te vor sclav şi pe bani puţini”.

Fiind de precizat că săptămâna care tocmai se încheie a fost extrem de agitată pentru primarul Ţâroiu, care a făcut un tur al tuturor lucrărilor începute la nivel de municipiu pentru a constat personal în ce stadiu se găsesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.