Primarul municipiului Liviu Ţâroiu a precizat în nenumărate rânduri că doreşte să aibă sub control lucrările pe bani publici ce se desfăşoară şi care se vor desfăşura în Câmpulung.

 De aceea, edilul, a optat pentru a încheia contractele de lucrări cu firme autohtone, firme care ar putea să dea dovadă de mai multă seriozitate.

În timp, lucrurile au arătat că nu prea se potrivesc cu planurile primarului, iar lucrările contractate au suferit amânări sau chiar nu au început.

Unele dintre firmele favorite (cele deţinute de familia Răuţoiu) l-au cam supărat pe Ţâroiu, care a început să îşi pună problema rezilierii contractelor. Numai că se teme de ceea ce va urma. Adică o întreagă etapă în care va fi nevoit să reia proceduri de licitaţii, proceduri ce ar putea dura şi o jumătate de an.

Până atunci, lucrările începute în zona centrală, respectiv Piaţa Primăriei par să continue într-un ritm destul de alert, deşi asocierea de firme a familiei Răuţoiu a primit mai multe amânări la contractul ce prevedea terminarea lucrărilor încă de la începutul acestui an.

Până la finalizarea lucrărilor, cu sau fără alte termene de lucru, muncitorii au trecut la defrişarea spaţiilor verzi din faţa Muzeului Municipal Câmpulung, de unde au dispărut arbuştii ornamentali, care singur… cândva, vor fi înlocuiţi cu alţii ce vor creşte în ani buni.

Nu mai vorbim de începerea lucrărilor la Bulevardul „Pardon”, lucrări pentru care contractul a fost încheiat încă din primăvara acestui an cu o asociere de firme condusă de firma al cărei administrator este… mama lui Răuţoiu.

De precizat fiind că familia Răuţoiu, prin firmele pe care le deţine, are încheiate cu primăria  Câmpulung mai mult de patru contracte de lucrări, printre care şi cele pentru reabilitarea unor străzi din municipiu şi cel al reabilitării podului de pe Şoseaua Naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.