Cei ce se ocupă de bunul mers al tuturor lucrărilor din banul public au şi o problemă. Pe lângă lipsa totală de interes pentru aspect şi calitate, este foarte posibil ca cei direct răspunzători să dorească doar să-şi evidenţieze calităţile de a şoca pe orice muritor de rând.

Una dintre investiţiile ce ar putea transforma municipiul Câmpulung într-un Caracal al Argeşului este investiţia de reabilitare a străzii Gruiului pentru care, suplimentar, a fost alocată suma de 55 mii lei de la bugetul local pentru mutarea unui stâlp de electricitate. Numai că, lucrarea s-a finalizat cu stâlpul în mijlocul drumului!

„Aloooo, Dorele… sau mai bine zis, Dl. Primar!!! Păi ce facem domn’le? În august Consiliul Local a aprobat 550 milioane lei vechi ca să mutați stâlpul din mijlocul drumului și voi în septembrie ați asfaltat cu stâlpul tot acolo. UNDE-S BANII DORELE????”, este întrebarea publică pe care, consilierul local PNL Lucian Ionescu, i-o adresează primarului municipiului Câmpulung.

De subliniat fiind că lucrarea de deviere mutare a stâlpului ar fi trebuit să fie făcută înainte de asfaltare, căci acum costurile ar fi mult mai mari, prin refacerea părţii carosabile cu … un petec de asfalt.

Foto Lucian Ionescu.

Ca să nu mai enumerăm aici şi alte lucrări făcute în aceeaşi manieră!

Foto ZiarExclusiv.info

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.