Stimați Câmpulungeni,

Am intrat în această cursă pentru încă un mandat de Primar al orașului pentru a DEMONSTRA că, dacă avem continuitate, putem îndeplini ce ne-am propus și putem finaliza ce am început. Nu am intrat în această cursă pentru a rămâne la CIOLAN, asa cum observ că îi place unui contracandidat(Ă) să spună cetățenilor în mediul ONLINE și pe stradă.
Sunt de acord cu fiecare dintre Dumneavoastră că trebuia sa facem mai mult pentru orașul nostru în acest prim-mandat și DA, recunosc că EU îmi doream să finalizăm mai multe proiecte și îmi asum aceste întârzieri, dar, fără a cauta scuze, vă spun foarte sincer că nefinalizarea proiectelor nu a depins numai de noi, cei din Administrația Locală, a fost un cumul de factori care ne-au întârziat.
Accept orice critică, orice comentariu negativ venit din partea CETĂȚENILOR Câmpulungului, nu a contracandidaților, pentru că învăț din ele, pentru ca ȘTIU să mi le asum și pentru ca și comentariile negative pot fi o sursă de inspirație și generatoare de noi proiecte frumoase pentru Câmpulung.
Am spus într-o postare anterioară că îmi doresc să ducem o campanie civilizată, elegantă, lipsită de injurii și vorbe urâte, dar o astfel de campanie nu este dorită de un contracandidat(Ă) la funcția de Primar al orașului nostru. Fiecare își susține campania cum dorește și este lesne de înțeles de ce recurge la o astfel de campanie agresivă, pentru că asta este linia partidului care susține persoana respectiva și pentru că NU are nici cea mai mică cunoștință despre ce înseamnă Administrație.
Am intrat în această cursă pentru că avem proiecte concrete în desfășurare pentru orașul nostru (reabilitarea COMPLETĂ a Centrului Orașului și a parcului Kretzulescu, extindere rețea de gaze la nivelul întregului oraș, extindere rețea de apă și canalizare, asfaltare, etc.), proiecte pentru care am depus efort și suflet să le inițiem, să identificăm sursele de finanțare și pe care le vom finaliza 100% în anii următori. Chiar dacă anumite voci spun că nu am făcut nimic pentru orașul nostru, nu îmi permit să îi contrazic, dar zic EU susțin că realizările se văd cu ochiul liber.
Vă spun cu sinceritate că un singur mandat de primar, nu este suficient pentru a recupera timpul irosit în mandatele foștilor edili, iar pentru a întări ceea ce spun vă dau câteva exemple: Ion Georgescu, este Primarul Municipiului Mioveni din anul 2007, Ilie Bolojan, Primarul Municipiului Oradea este în funcție din anul 2008, Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj Napoca este în funcție din anul 2012 și a mai deținut această funcție în perioada 2004-2009.

Deci doar având continuitate putem progresa și, ȘI asta m-a îndemnat să intru din nou în această cursă.
Sunt un MUȘCELEAN convins, născut pe meleaguri muscelene și spun asta pentru cei care nu știu, că în istorie a existat județul Mușcel care se întindea până aproape de poalele Masivului Făgăraș (se poate verifica pe Wikipedia sau în arhivele istorice), iar Nucșoara, locul meu de naștere făcea parte din fostul județ Mușcel. Deci ca să fie clar pentru un anume candidat, sunt născut și crescut în Mușcel, nu mi-am inventat originile.

Haideți să continuăm ÎMPREUNĂ în direcția BUNĂ pentru Câmpulung!

Nu în ultimul rând, vreau să dedic melodia de mai jos tuturor celor care au luptat și luptă în continuare cu virusul COVID-19. Vreau să mulțumesc cadrelor medicale din Câmpulung și din întreg sistemul sanitar pentru eforturile depuse, nu este simplu iar pentru noi sunteți adevărați EROI.

Cu stimă,
Ioan Liviu Țâroiu

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș – Cod mandatar 21200019 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.