Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, PSD Câmpulung a depus o coroană de flori la Monumentul Eroului Necunoscut din Piaţa Jurământului.

„Cu toţii trecem printr-o perioadă dificilă, dar cel mai important este să fim şi să rămânem sănătoşi. Cu prilejul Zilei Naţionale am dorit să onorăm curajul şi sacrificiile înaintaşilor noştri ţinând un moment de reculegere şi depunând o coroană de flori la Monumentul din Piaţa Jurământului.

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, este mesajul transmis de către Liviu Ţâroiu, preşedintele executiv al PSD Câmpulung.

De subliniat că la Câmpulung nu a fost organizată nici o festivitate oficială de către autorităţile locale, deşi în alte localităţi au avut loc ceremonii dedicate Zilei Naţionale a României.

Au depus coroane de flori, la Monumentul Eroului Necunoscut, ce străjuieşte peste timp în Piaţa Jurământului din municipiul Câmpulung: Asociaţia Revoluţionarilor “22 Decembrie ’89”, galeria echipei de fotbal reprezentată de grupul Longo Campo și reprezentanţii PSD Câmpulung.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.