După principiul „numai cine caută găseşte, că informaţii publice cu greu primeşte” am reuşit să găsim detalii despre licitaţia care a pus pe jar aleşii locali, în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu.

Recent, mai exact în data de 03 aprilie 2019, primăria a contractat serviciile de proiectare, execuţie şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru proiectul „Reabilitare strada Negru Vodă și strada Republicii de la intersecția cu strada Poenaru Bordea până la intersecția cu strada Petre Zamfirescu, în Municipiul Câmpulung”.

Valoarea totală estimată a contractului a fost de 5.576.339,9 lei (peste un milion de euro), proiectul fiind alcătuit din:

– proiectare 143.585 lei fără TVA

– asistenţă tehnică 26.252,49 lei fără TVA

– construcţii – instalaţii: 5.406.502,41 lei fără TVA.

Un proiect în care se vor efectua lucrări de modernizare şi amenajare a străzilor Negru Vodă şi Republicii între str. P. Bordea, str. P. Zamfirescu şi M Eminescu. Lucrările respective vizează: partea carosabilă + parcări, trotuare, spaţii verzi, relocarea instalaţiei de electricitate, montarea de mobilier stradal, reabilitarea instalaţiei de apă.

Ceea ce nu se cunoaşte în mod oficial este cine a câştigat licitaţia, despre care se cunoştea câştigătorul încă dinainte de a avea loc atribuirea legală a contractului. Primarul municipiului Liviu Ţâroiu fiind cel ce a declarat public, încă de acum câteva săptămâni, că licitaţia a fost câştigată. Totul în condiţiile în care unul, dintre cei doi ofertanţi existenţi, nu deţinea la dosar şi contracte similare, adică contracte cu o valoare cel puţin egală cu suma estimată ca valoare a proiectului scos la licitaţie de primăria Câmpulung pentru valoarea de puţin peste 5,5 milioane lei.

Concluzia fiind aceea că dintre cei doi ofertanţi a rămas în joc doar unul singur, cel deja cunoscut dinainte de finalizarea procedurii, o asociere de firme ce aparţine familiei Răuţoiu, aceleaşi firme ce execută lucrările la proiectul de amenajare a Pieţei Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.