În luna februarie 2019, grupul liberal din cadrul Consiliului Local Câmpulung au depus la registratura primăriei o adresă prin care îi solicită primarului Liviu Ţâroiu să aloce în noul buget, pe anul în curs, şi sumele necesare extinderii reţelei de gaze în municipiu.

„Grupul de consilieri locali ai PNL Câmpulung solicită primarului alocarea sumelor necesare, în proiectul de buget pentru 2019, în vederea extinderii rețelei de gaze în toate zonele municipiului Câmpulung!

Conform Legii Energiei Electrice modificată, autoritățile locale au posibilitatea să finanțeze din venituri proprii investiții în sisteme de distribuție şi transport gaze naturale. Astfel, grupul PNL din Consiliul Local al Municipiului Câmpulung a depus un amendament, la bugetul pentru 2019, prin care solicită extinderea rețelei de gaze pe toate străzile din municipiu. Ca sursă de finanțare a fost indicat excedentul anilor trecuți. Mai jos puteți vedea solicitarea noastră!”, este precizarea făcută de liberalii câmpulungeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.