Lions Club „Negru Vodă – Câmpulung Muscel”, conform valorilor lionistice, continuă să fie alături de binele pe care îl face zi de zi părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului – Prahova, așezământul unde acesta crește, îngrijește și educă peste 425 de suflete – „cei mai mulţi sunt cu vârste de copil, mai exact 348… . Ceilalţi pe care îi avem în grijă sunt bătrâni abandonaţi sau mame zobite de viaţă. Pe lângă aceştia, mai avem şi patru taţi cu copiii lor”.

Orice sprijin, cât de mic, este un ajutor primit cu sufletul deschis și ajunge exact acolo unde este nevoie de el. Împreună cu președintele în funcție al clubului – Cătălin Stăniloiu, leii musceleni au fost duminică,18 martie 2018, la Valea Plopului ducând spre folosință: haine, perdele, cearceafuri, 300 perne, 100 kg făină, 100 litri ulei ,100 kg mălai, 300 kg cartofi, 100 kg mere şi 50 kg orez.

Sunt multe de făcut la Valea Plopului, și, din nefericire, nu numai aici. Adevăratele proiecte încă nu le am început, iar lipsuri avem continuu pentru că „ce trăieşte – creşte!”, şi cel ce creşte are nevoie de casă, masă şi nu numai! Totuşi, nu am cerut niciodată nimic. Tot ce am realizat a fost cu ajutorul lui Dumnezeu, cu bunăvoinţa creştinilor, preoţilor, mânăstirilor, a unor firme… şi de aici înainte avem acelaşi ritm dacă Dumnezeu îi va mişca spre bunăvoinţă în continuare.”, este ceea ce spune preotul Nicolae Tănase.

„În timp ce pentru membrii Lions „NOI SERVIM” este mai mult decât un motto. Este o prioritate şi o filosofie.”, sunt spusele preşedintelui Cătălin Stăniloiu.

Este de subliniat faptul că părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului – Prahova a devenit cunoscut prin faptul că a luat sub îngrijirea sa peste 400 de suflete, majoritatea copii şi câteva tinere familii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.