La Câmpulung, posturi scoase la concurs… pentru cine trebuie! Prioritate au apropiaţii primarului!

Toţi cei ce se gândesc măcar că au vreodată şansa de a ocupa, prin concurs corect, un post la stat trebuie să ştie că la Câmpulung, şi nu numai, posturile se negociază cu mult înainte de a deveni vacante şi scoase la concurs. Regula principală fiind aceea de a se şti „cine trebuie să vină” pe respectivul post, pentru ca mai apoi să se poată stabili care sunt cerinţele privind nivelul studiilor, competenţele profesionale, etc. Cât despre bibliografie… se cunoaşte bine că aceasta este pusă la dispoziţia „concurentului ştiut”, chiar şi-n plic şi cu ridicare de la sediul PSD Câmpulung.

Asta dacă nu cumva concurentul respectiv are deja un  soţ, soţie sau vreo altă rudă deja angajată, cu ştate vechi, în primărie.

Exemplu elocvent este unul dintre ultimele posturi scoase la concurs de unul dintre serviciile din subordinea  primăriei municipiului Câmpulung, respectiv cel de inspector clasa I, grad asistent în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor – Compartimentul Evidenţa Persoanelor.

Încă dinainte a fi scos la concurs vuia toată urbea că pe respectivul post „o să vină” soţia şoferului – consilier personal al primarului Liviu Ţâroiu.

Zvonurile s-au adeverit, iar din cei şapte aspiranţi la post, doi au fost respinşi din motive obiective de „neîncadrare în cerinţele privind studiile”, iar cinci au reuşit să intre la proba scrisă. Probă pe care au promovat-o doar doi dintre concurenţi: Gabriela Popescu (51 puncte) şi Camelia Minciună (76 puncte). La proba interviu, lucrurile au devenit mai clare, şi cine se ştia că vine pe post a promovat concursul, deşi la cea de-a doua probă diferenţa de punctaj a fost infimă de numai 20 de sutimi. Mai exact Gabriela Popescu a obţinut 72 puncte, şi Camelia Minciună a primit 76 puncte.

Astfel, bârfele şi zvonurile începute cu trei luni în urmă s-au confirmat, iar soţia lui Mugurel Minciună a reuşit să promoveze concursul pentru un post „la Buletine”, pentru un salariu de peste 4000 lei lunar, salariu estimat la calculele din martie 2018.

Câştigarea postului de către Camelia Minciună a lăsat vacant un alt post la stat, acela de magazioner la SPADPP Câmpulung, post care se-aude că este deja ocupat… cel puţin sub forma unei promisiuni pe linie politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.