La Câmpulung, decembrie aduce un concurs inedit de Creativitate Comunitară!

Te plictiseşti? Vrei să faci ceva distractiv si util pentru comunitatea în care trăieşti?desen horia smadea pentru concursul de creativitate
Eşti creativ şi te joci artistic cu elemente grafice, fotografice, vizuale?
Nu-ţi lăsa aceste calităţi să se prăfuiască.
Realizează un afiş prin care să-ţi încurajezi colegii, prietenii, părinţii şi bunicii să devină mai creativi şi activi comunitar cu ajutorul CINEIMPACT – Festivalul de Film şi Dezvoltare, aflat deja la a treia sesiune, care va avea loc în perioada 09 – 13 decembrie, în Sala de Festivităţi a Colegiului „Dinicu Golescu” şi în alte locaţii din Câmpulung Muscel!
Ai la dispoziţie mai multe variante de „compoziţie”, tu alegi conţinutul perfect pentru opera de artă care să te reprezinte şi să-ţi poarte semnătura:
A) afiş compus din elemente grafice şi text
B) afiş doar grafic (fotografie, desen, pictură, grafică digitală, etc.)
C) afiş compus doar din text (mesaje inspiraţionale)
Regulament:
Tema este „Ce vreau să se întâmple în Câmpulung Muscel/Ce vreau să se întâmple în comunitatea mea” – în afişe personalizate CINEIMPACT.
Afişele se vor posta pe Facebook, în grupul „Comunitatea Creativă Câmpulung Muscel” şi ca fotografie de profil Facebook a „autorului” lucrării.
Deadline: 11 decembrie.
Premii:
Câştigătorii vor fi creatorii care vor primi cele mai multe like-uri şi share-uri ale lucrărilor, postate pe profilul FB al autorilor. Juriul va fi format chiar din prietenii voştri, cunoştinţele şi oamenii pasionaţi de revitalizarea creativităţii în Câmpulung Muscel. Autorii celor mai bune 3 lucrări vor primi diplome de excelenţă în domeniul dezvoltării creative, un DVD cu cele 6 filme realizate în Câmpulung Muscel, în cadrul Şcolii Internaţionale de Film Longocampo Dox, şi câte trei cărţi de la Editura Curtea Veche Publishing, din programul naţional de lectură „Cărțile copilăriei” inițiat de Curtea Veche Publishing, susținut de membrii Familiei Regale a României. Câştigătorii vor fi anunţaţi în grupul „Comunitatea Creativă Câmpulung Muscel” la finalul ediţiei de festival.
Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.