JOI ŞI VINERI, STARS OF SONG VĂ AȘTEAPTĂ DOAR LA CÂMPULUNG!

Miercuri, 30 mai 2018, Festivalul Internaţional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret „Stars of Song”, ajuns la cea de-a VI-a ediţie, își va deschide porțile cu Parada Concurenţilor.

Defilarea cu muzică și voie bună se va face pe Bulevardul „Pardon”, cu pornirea la ora 18.30 din partea de jos a Bulevardului, din fața sediului AKTA, lângă Biserica Catolică – Turnul Bărăției, vizavi de Restaurantul ,,Piatra Craiului”, până în centrul municipiului, unde, la Primăria Câmpulung, întreaga delegație va fi primită, conform tradiției, de oficialitățile locale.

,,STARS OF SONG VĂ AȘTEAPTĂ DOAR LA CÂMPULUNG!”, este invitaţia lansată de organizatori.

STARS OF SONG se vrea pentru dumneavoastră un prilej de relaxare și de bucurie, de iubire de copii și de muzică, iar pentru copii şi tineri o bună ocazie de a se dezvolta, de a avea șansa implicării într-un proiect de amploare și succes care reuneşte personalități din muzică din Europa.

Toţi iubitorii de muzică de calitate, de copilărie și voie bună sunt așteptați cu drag la spectacolul – concurs pe 31 mai 2018, ora 17.00, şi la Gala Laureaților în data de 1 iunie 2018, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,C.D. Aricescu” (Clubul ARO).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.