O asociere de firme care a mai ridicat, în urmă cu ceva ani, blocuri pentru militari în Italia, a câştigat prima etapă a licitaţiei pentru construirea unui bloc de locuinţe sociale la Câmpulung.

SC Monti SRL, SC Migifra SRL şi SC Izotorieet SRL  sunt cele trei firme care fac parte din asocierea ce este la numai un pas de a încheia un contract de lucrări pentru aproape 14 milioane de lei cu municipiul Câmpulung.

Momentan licitaţia se află în faza de depunere a contestaţiilor şi de a abia peste o săptămână se va cunoaşte cu exactitate dacă o să fie încheiat contractul sau va urma o lungă perioadă a soluţionării contestaţiilor şi chiar o reluare a procedurii de licitaţie. Cert este că asocierea de firme din Câmpulung, care a participat la licitaţie a lăsat din preţ numai o mie de lei, o sumă modică, în condiţiile în care lupta s-a dat între patru asocieri.

,,Construire bloc de locuinţe sociale (D+P+4E) – 50 apartamente”, propus a fi amplasat în Municipiul Câmpulung, str. Carpaţi, nr. 93

PROIECTAREA ŞI EXECUŢIA LUCRĂRILOR

Valoarea totală estimată a contractului este 14.676.698 lei fără TVA alcătuită din:

– Verificare tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție 24.000 lei fără TVA – Proiect tehnic și detalii de execuție 320.125 lei fără TVA

– Asistenţă tehnică din partea proiectantului 69.000 lei fără TVA

– Cheltuieli pentru investiția de bază 13.828.928 lei fără TVA

– Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier 20.000 lei fără TVA – Cheltuieli pentru obținerea și amenajarea terenului 414.645 lei fără TVA.

Asocierile care s-au înscris la licitaţie în speranţa că vor obţine contractul pentru  lucrarea de a ridica blocul de locuinţe sociale:

– And Secom Intexim SRL

Florimar Construct Total SRL

Asix Design SRL

Auto Aro Group SRL

Inic SRL

– Manelli Impresa SRL

Interactive Design SRL

Monti SRL

Migifra SRL

Izotorieet SRL

– Operes SRL

Cosedil Spa SRL

Ing Proiect Management SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.