„Ce a lipsit nu au fost planurile pe hârtie, de asta s-au ocupat prea bine vechii politicieni. Avem astăzi sute și mii de studii de fezabilitate, avem chiar și legi care promit autostrăzi, avem declarații din partea tuturor prim-miniștrilor și politicienilor din 1989 până astăzi.

În 2012, USL Argeș – Daniel Constantin, pe atunci din partea partidului lui Dan Voiculescu, acum PNL și Simona Bucura Oprescu, din partea PSD – promiteau: finalizarea autostrăzii București – Arad, pe tronsonul Pitești-Sibiu, finalizarea DN 73 Pitești – Sibiu și realizarea celei de-a doua centuri a Piteștiului.

Câte din promisiunile PSD și PNL (USL) din 2012 s-au realizat? ZERO.

Astăzi, Victor Ponta nu ar fi trebuit să candideze, dacă e să ascultăm de promisiunile lor.
„Dacă Autostrada Comarnic – Brașov nu e gata până în 2016, nu mai candidez!”, spunea el în 2013. Suntem în 2020 și încă nu avem niciun lot finalizat pe autostrada Comarnic – Brașov.

Ludovic Orban, în 2008, pe atunci Ministrul Transporturilor, promitea „2.000 de km de autostradă în următorii 8 ani”. Suntem în anul 2020 iar România are, în total, doar 874 km de autostradă.

Vechii politicieni au promis, în total, peste 11.000 km de autostradă, iar în realitate avem puțin peste 800 km, cu loturi abandonate, care nu leagă drumurile importante.

Bani au fost mereu. România putea să atragă fonduri europene pentru construcția autostrăzilor, așa cum au făcut și alte țări europene. Însă vechii politicieni au fost preocupați doar să își angajeze pilele la Ministerul Transporturilor și companiile aflate în subordine.

Pe 6 decembrie, e timpul unei noi generații. Ieșim la vot și îi schimbăm pe vechii politicieni care nu au fost în stare să atragă banii europeni și să construiască autostrăzi.

Planul nostru:

—> https://www.usrplus.ro/autostrazi_pe_bune_nu_pe_hartie”, declară Ionuţ Moşteanu candidatul de pe prima poziţie a listei, Alianţei USR – PLUS, Argeş pentru Camera Deputaţilor.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL – Cod unic de identificare: 11200021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.