Un nou volum semnat Sterian Pricope, ce cuprinde istoriile sale insolite despre Muscel, volumul cu numărul „cinci”, va fi lansat la începutul anului viitor.

 „Despre originile muscelene ale savantului George Emil Palade, primul român laureat al Premiului Nobel”. Iată doar unul dintre materialele pe care jurnalistul Sterian Pricope le propune în cel de-al cincilea său volum de „Istorii Neconvenţionale din Muscel”, volum care tocmai a ieşit de sub tipar.

Sumarul este completat de alte subiecte la fel de incitante, relatate sub formă de poveste şi susţinute de fotografii alb-negru şi color, unele publicate în premieră în România.  Şi, ca de fiecare dată, autorul prezintă date şi informaţii istorice inedite, care completează fabuloasa memorie a Muscelului.

Cu o copertă realizată de vechiul său colaborator şi prieten, artistul plastic Bogdan Petry, şi cu o prezentare a actorului şi parlamentarului Mircea Diaconu, noul volum urmează să fie prezentat într-un eveniment public special în luna ianuarie, la o dată care urmează să fie stabilită. Până atunci, cei care doresc să afle alte poveşti din Muscel îşi pot procura noul volum, ca şi cele anterioare, de la  Galeria Arta, din Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.