Acțiuni de susținere publică ale asistenților medicali, fără precedent, au loc astăzi de la cel mai  înalt nivel de demnitate publică și până la fiecare cetățean implicat în cea mai dificilă luptă, cea împotriva Covid 19.

Astăzi, inimile argeșenilor bat în același ritm cu ale noastre. Inimile dumneavoastră sunt capabile astăzi, mai mult ca oricând, de o empatie la fel de puternică precum empatia pe care noi, asistenții medicali, o manifestăm în profesia noastră. Această luptă care ne obligă pe noi să ne ridicăm la cel mai înalt nivel de angajament, de responsabilitate, este pentru noi cea care creează o punte de legătură între inimile celor care cred în misiunea noastră.

Nu de puține ori ne-ați auzit vorbind de recunoașterea și respectul pe care le merităm, de schimbările de perspectivă pe care ni le dorim.

Sunt convinsă că această  încercare profesională, și nu numai, va cimenta o legătură atât de puternică, astfel încât după ce totul se va sfârși să fim indestructibil uniți în esența ființei fiecăruia dintre noi, prin acel ceva ce nu vine de la noi, ci vine de Sus, incontestabil.

Greul abia acum începe, dar nimic nu-i atât de greu încât să nu avem forța de a învinge! Dumnezeu să fie puterea noastră!!

În acest context al susținerii de care asistenții medicali au nevoie, OAMGMAMR filiala Argeș lansează campania “Mulțumesc din inimă”. Să spunem dar MULȚUMESC tuturor asistenților medicali și tuturor acelora care sunt în linia întâi a frontului. Pentru a face acest lucru trebuie doar să postați mesajele de mulțumire pe rețelele de socializare, incluzând #multumescdininimă!

Estera Stămoiu

Președinte Ordinul Asistenților Medicali Argeș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.