În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, care va avea loc în această săptămână, vineri – 23 septembrie 2022, se va supune aprobării și proiectul privind alegerea unui nou viceprimar.

Primarul Elena Lasconi, care este și președinte al organizației USR Câmpulung, a anunțat în această seară că a decis pe cine propune din partea USR pentru funcția lăsată vacantă, prin demisie, de liberalul Nicolae Zaharia. Totul în condițiile în care celelalte formațiuni politice cu reprezentare în Consiliul Local al Municipiului Câmpulung nu au dorit să facă nici o propunere pentru un viitor viceprimar.

În urma demisiei prezentate de către viceprimarul Nicolae Zaharia în Ședința Ordinară de la finalul lunii august, am avut o serie de consultări cu reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local pentru a identifica cea mai bună soluție de viceprimar, astfel încât să putem continua eficient proiectele în desfășurare, atât de importante pentru Câmpulung. În urma acestor consultări, precum și după discuțiile avute în interiorul USR, am decis ca următoarea propunere de viceprimar să fie domnul consilier local Constantin Țurțulea de la USR. Avem deplină încredere că în această formulă vom colabora mai bine și asigura o bună funcționare a Primăriei și instituțiilor subordonate.”, este declarația făcută în această seară de Elena Lasconi din dubla calitate de primar al municipiului Câmpulung și președinte al organizației locale a USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.