Şi în acest an primăria Câmpulung a cheltuit o sumă considerabilă pentru decorarea festivă a municipiului. Pe lângă faptul că a achiziţionat noi instalaţii luminoase, a mai şi închiriat o parte dintre acestea.

Pe scurt, la finalul lunii noiembrie 2019, municipiul Câmpulung a încheiat un contract de servicii cu firma S.C. RC ENERGO INSTALL S.R.L. Buzău pentru închirierea a diverse articole decorative în sumă de 28.250 lei fără TVA.

Este vorba de închirierea unui „pachet iluminat decoraţiuni bi şi tridimensionale cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe anul 2019”.

Totodată, SPADPP, instituţia din directa subordine a primăriei municipiului a achiziţionat, de la aceeaşi firmă, un pachet iluminat festiv în valoare de  46.450 lei fără TVA.

Şi pentru că nu a fost destulă lumină, municipiul a mai închiriat nişte panouri pentru suma de 3500 lei, dar a mai şi achiziţionat produse decorative de 4690 lei, de la aceeaşi firmă buzoiană.

Mai mult de atât, pentru pregătirea evenimentului de la cumpăna dintre ani, municipiul Câmpulung a achiziţionat şi un pachet de servicii de pirotehnie, de 10 minute, cu o valoare de 17.000 lei de la firma Pro Party All SRL.

„Spectacolul de artificii cu o durată de 10 minute – artificii diferite modele cu tragere verticală, evantai, mixtă de 20mm, 30mm, din categoria F2, un total de 3150 artificii cu o cadenţă de tragere de 315 focuri /min în noaptea de 31.12.2019.”, se arată în descrierea detaliată a achiziţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.