La începutul acestei săptămâni, liderii social – democrații și liberalii s-au reunit atât în ședințe separate, cât și într-o întâlnire a coaliției guvernamentale PSD-PNL-UDMR, în care au stabilit cum își împart funcțiile de prefecți, subprefecți și secretari de stat.

La nivelul județului Argeș, PNL a dorit să păstreze prefectul, în persoana avocatului Radu Perianu, și a fost de acord ca subprefecții Lucian Ionescu și Dragoș Predescu să fie înlocuiți cu doi social – democrați.

Bogdan Minciunescu

La final de săptămână, înainte de cheful sfârșitului de an ținut la un local din Câmpulung, membrii BPJ ai PSD Argeș i-au propus ca viitorii reprezentanți ai Guvernului în teritoriu,  cu funcția de subprefect, pe doi dintre cei mai tineri aleși locali din cadrul partidului din Câmpulung și Mioveni, respectiv pe consilierii locali Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu.

Ciprian Neculăescu, de profesie profesor de Educaţie Fizică şi Sport, este consilier local la Câmpulung, dar jurnalist cu experiență în radio și televiziune.

Bogdan Minciunescu, de profesie inginer, este consilier local la Mioveni şi manager, Digital Analytics and Reporting la Renault Group.

Noul val de eliberări și numiri în funcțiile publice de subprefect al județului Argeș se preconizează a fi făcute la începutul anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.