În 15 martie, la ora 15, luăm grevă naţională de 15 minute!

„Dacă eşti profesor, lasă elevii cu 15 minute mai mult în pauză! Dacă eşti zidar, lasă mistria jos pentru 15 minute! Dacă eşti şofer, opreşte maşina 15 minute pe avarii! Dacă vrei să pleci din România, mai stai 15 minute!”, este apelul care face înconjurul ţării în aceste zile.

Iniţiativa îi aparţine omului de afaceri moldovean Ștefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit primul și singurul metru de autostradă din zona Moldovei. Acesta i-a provocat pe români să se alăture protestului său şi să oprească activitatea în 15 martie 2019, la ora 15.00, timp de 15 minute.

Ştefan Mandachi a construit primul metru de autostradă din Moldova, între Voroneţ şi Putna. „Tronson” ce va fi inaugurat vineri, 15 martie a.c., la ora 15.00. Afaceristul român a precizat că iniţiativa sa este un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei. Ştefan Mandachi a subliniat că metrul de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă.

Foarte mulţi românii au răspuns la provocarea afaceristul român, Ştefan Mandachi. Şi astfel, 15 a devenit nu numai data, ora şi durata unei simple provocări online, ci un pas spre greva generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.