Membrii PNL Câmpulung (care se pare că mai există!!!) au ajuns exponate de muzeu sau doar se consideră atât de prețioși încât au considerat că locul lor e la… Muzeu!?

Luni seară, circa 50 de liberali, câmpulungeni și șefi de la județ, s-au întâlnit la Muzeul Municipal Câmpulung cu ”diamantul” de la conducerea interimară a PNL Argeș, senatorul Alina Gorghiu.

După cum bine se cunoaște parlamentarul Alina Gorghiu a preluat interimar conducerea PNL Argeș, chiar de Sfântul Nicolae, pentru a transforma organizația județeană întruna din top național precizând atunci că ”oamenii vor liberalism autentic”.

Cum a mai menționat și că PNL are nevoie de ”unitate și organizații performante”, Gorghiu a început un tur al tuturor organizațiilor argeșene.

În cadrul acțiunii ”la pas prin Argeș”, ieri, Alina Gorghiu însoțită de prefectul Radu Perianu și senatorul Dănuț Bica, a fost la Țițești, Schitu – Golești și Câmpulung, punând pe propria sa pagină de Facebook numai fotografii de la comune, fotografii însoțite de cuvinte pompoase, fără a preciza măcar că a ”tranzitat” și municipiul în care liberalii au viceprimarul și au reprezentat o forță ani de zile.

Cum întâlnirea de la Muzeul Câmpulung s-a petrecut cu ușile închise, nu putem decât să concluzionăm că ”exponatele” au fost pe placul mai marilor actualului liberalism argeșean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.