Gelu Tofan: ’’Valeca, ce rău ţi-au facut copiii?’’

Senatorii PSD Argeş: VALECA Şerban, STOCHECI Cristina, MARIN Gheorghe, trimişi de cetăţeni în Parlamentul României să facă legi pentru români, nu pentru prieteni de partid, au votat împotriva majorării alocaţiilor copiilor. Ei, cei care încasează mii de euro lunar, din munca altora, pentru că oamenii care i-au votat le-au asigurat un loc de muncă la stat, s-au gândit ca e prea mult să dea nişte bani în plus copiilor. Iar senatorul ALDE – POPA Ion, nu s-a mai deranjat  să vină la Senat pentru atâta lucru. A fost absent!

    Supăraţi rău că ştirea a circulat în spaţiul public, au postat un comunicat, crezând că mai au un pic de credibilitate şi ar fi necesar să o folosească. Nu mai aveţi, domnilor, şi nu ne mai minţiţi! Altfel, credem că nu mai ţineţi minte bine şi vă trimitem la şeful Dragnea să vă recomande…..vitamine!

    În anul 2015, nu Guvernul, condus atunci de duşmanul de astăzi al PSD, dl.Ponta, a dublat alocaţiile copiilor, ci Parlamentul, la propunerea Partidului Naţional Liberal, prin Legea 125/2015, act normativ promulgat de către Preşedintele Klaus Iohannis la data de 01 iunie 2015. În comisii şi la dezbaterile generale, PSD A VOTAT ŞI ATUNCI ÎMPOTRIVĂ, iar dl.Ponta, atunci membru PSD, deşi prezent la sesiunea de vot final, a evitat să-şi exercite dreptul de vot.

    În anul 2017, în Camera Deputaţilor, PSD şi ALDE votează din nou ÎMPOTRIVA propunerii legislative a Partidului Naţional Liberal privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocaţiei de stat pentru copii.

    Acum, în 2019, coaliţia PSD-ALDE votează din nou, în Senat, ÎMPOTRIVA creşterii alocaţiei pentru copiii noştri.

    Aşa să votaţi şi dumneavoastră, argeşeni, ÎMPOTRIVA PSD-ALDE! Altfel, veţi  fi părtaşi la acţiunile lor!

Nu mai aşteptaţi oameni buni nimic de la aceste partide, dacă PSD-ALDE  nu au dorit o majorare, şi aşa simbolică, a sumei lunare acordată copiilor, nu vor dori nici să construiască spitale, nici să investească în educaţie, nici să ne respecte! Pentru românii obişnuiţi nu vor dori să voteze nimic, dar vor vota pentru BUGETELE LOR!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.