Sâmbătă, 03.12.2022, la Oprea Națională din București a avut loc Gala Campionilor FRAS 2022, cel mai important eveniment din ultimii trei ani dedicat pasionaților de Motorsport.

Cei mai buni sportivi ai tuturor disciplinelor au fost premiați în cadrul unei gale de-a dreptul regale.

După momentele de introducere susținute de către președintele FRAS Norris Măgeanu și cel de-al doilea om în stat senatorul Alina Gorghiu, în prima parte a galei au fost acordate titlurile de Maestru al Sportului, au fost premiați seniorii motorsportului românesc în funcție de clasamentele generale de la fiecare disciplină în parte: karting electric, raliuri, viteză în coastă, drift, super rally, off road, women rally, vehicule istorice pe circuit, anduranță, time-attack, radical, slalom paralel, rallycross, rally raid, îndemânare auto, vehicule electrice, super slalom și drag racing.

În cea de-a doua parte a evenimentului a avut loc premierea celorlalte podiumuri ale tuturor disciplinelor, în aceeași ordine ca și în prima parte.

Sportivii premiați au primit pe lângă cupe și câte o sticlă de vin spumant de la Cramele Cricova, precum și un voucher de reduceri pentru anvelope de la Dinamic 92, liderul național în distribuția de anvelope.

Aflat la conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, câmpulungeanul Norris Măgeanu a reușit să ridice sportul cu motor la cel mai înalt nivel, lucru vizibil la gala desfășurată ieri. În grandioasa sală a Operei Naționale au fost peste 1000 de invitați, fiind acordate un număr de 650 de trofee. Aproape 500 de sportivi, participați în 24 de campionate, au urcat rând pe rând pe podiumul special amenajat pe scena operei.

Printre cei ce au încheiat anul competițional pe podiumul de premiere sunt și musceleni. Spre exemplu tânărul pilot Emy Dorcioman, care și-a încheiat anul competițional pe locul al doilea la Campionatul Național de Îndemânare Auto 2022 – Clasa Debutanți 1.

Este muscelean, are 30 ani și este pasionat de mașini. La finele anului 2021 și-a văzut visul cu ochii și a devenit pilot de curse cu acte în regulă. Prima sa apariție ca pilot debutant la categoria Îndemânare Auto – Debutanți 1 a fost la cursa campionilor, Cupa SAB și accesorii 2021, care s-a desfășurat în perioada 16 – 17 octombrie 2021.

VIDEO – Gala Campionilor FRAS 2022

Sursa – canalul de YouTube al FRAS

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.