La finalul anului trecut, primăria municipiului Câmpulung, printr-o firmă locală, a reabilitat două garsoniere din Blocul 17, Scara A. Preţul reabilitării celor două garsoniere s-a ridicat la mai mult decât preţul de vânzare pe piaţa liberă, adică la aproape 20 mii lei, în condiţiile în care o garsonieră în Blocul 17 poate să fie achiziţionată şi cu suma de şase mii lei (circa 1300 – 1500 euro) dacă nu are îmbunătăţiri, maxim 10 mii lei cu îmbunătăţiri.

Pentru cine nu cunoaşte o garsonieră din Blocul 17 are o suprafaţă de puţin peste 11 mp, fiind compusă dintr-o baie de circa 2 mp, un hol de intrare şi o cameră.

„Lucrări de reparaţii interioare (tencuieli, zugrăveli, refacere instalații sanitare și electrice, desfaceri și montaj obiecte sanitare și tâmplărie ) la imobilul situat în str. Emil Gârleanu, nr.12, bl. 17, sc. A, ap.15, și imobilul situat în str. Emil Gârleanu, nr.12, bl. 17, sc. A, ap.52, Câmpulung, judeţul Argeș. Lucrări contractate de S.C. ROVIED SRL S.R.L., patronată de fostul consilier local PSD Victor Bînă, pentru suma de 19.231,32 lei fără TVA”, este ceea ce apare oficial pe SICAP.

Nu mai spunem nimic de preţul destul de piperat al reabilitării, considerând că au fost transformate în garsoniere de lux, pentru a estompa din confortul de grad III al blocului, ci dorim să subliniem că, pe toată perioada reabilitărilor, firma care a lucrat a preferat să arunce pe geam deşeurile rezultate, dar şi gunoiul, adică tot ceea ce a scos din garsoniere: de la WC, chiuvete, bucăţi de lemn, zidărie, cutii de vopsea şi cutii de lavabilă, sticle şi cutii de bere goale, etc., pentru ca mai apoi să le dea şi foc în încercarea de „a şterge urmele”. Şi totuşi, şi în ziua de astăzi, gunoiul provenit de la reabilitare zace în mormane în spatele Blocului 17, posibil în aşteptarea primăriei pentru a îl ridica…. Căci doar s-a scumpit taxa de gunoi şi nu credem că intră în atribuţiile firmei, la preţul contractat, întră şi ridicarea gunoiului… poate chiar şi sortarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.